Rujurile lichide Farmasi

Rujurile lichide Farmasi sunt mixul perfect dintre pigmentul regasit in rujuri si stralucirea din luciul de buze. Chiar si asa, daca sunteti atrase de ideea unui mix eficient, dar totusi prea mult luciu nu va aduce o mare incantare, puteti oricand sa recurgeti la un mic tertip, astfel utilizand un servetel puteti sa ajungeti la o versiune mata. Gama Farmasi aduce insa o varietate de rujuri lichide,atat pentru iubitoarele acestui produs, cat si pentru cele care prefera rujurile matte. In acest sens regasim Farmasi  make up matte liquid lipstick, care vine intr-o varietate de culori, pana la Farmasi high shine. Adițional, rujurile mate Farmasi anterior mentionate pe langa pata de culoare oferita, nu se vor simti pe buze si nici nu vor da senzatia lipicioasa, specifica in genere luciului de buze.

Unul dintre cele mai mari avantaje ale rujurilor lichide Farmasi este acela că sunt rezistente la transfer. Acest aspect poate fi catalogat ca fiind aproape de varful piramidei, dat fiind faptul ca in viata de zi cu zi, prin prisma activitatile interprinse este posibil ca pata de culoare de pe buze sa dispara intr-un interval scurt de timp. Conceptul de ruj lichid a avut la baza si ideea de a se pastra pe buze pentru o perioada lunga de timp. Cu alte cuvinte, retusul machiajului va reclama o perioada mai scurta de timp, zona buzelor fiind astfel salvata datorita inovatiei adusa de rujurile lichide. Fiind in sezonul reimprospatarii, Farmasi matte liquid cool rose constituie alegerea perfecta pentru aceasta primavara. Formula Farmasi confera rujului proprietatile anterior mentionate, ba mai mult, utilizand un numar ridicat de pigmenti, culoarea va fi mai intensa si nu opaca.

Fiind la granita cu sezonul estival, rujul lichid Farmasi va garanteaza inca un aspect specific acestui produs cosmetic: nu se va estompa din cauza temperaturilor ridicate. Farmasi  high shine sugar pink va fi alegerea perfecta pentru un look fresh de vara, cu o pata de culoare in acord cu trendurile din 2019.

Conceptul de a rezista pentru o perioada lunga de timp poate constitui si un dezavantaj: va fi greu de indepartat de pe buze. In pofida acestui lucru exista insa si situatii in care, daca s-a depasit linia de contur sau a fost trasata o linie asimetrica se poate recurge la un mic truc. In acest sens, cu ajutorul unei betisor de ureche si a produselor intitulate cold cream – reprezentand o emulsie bazata in principal pe uleiuri si apa, se va sterge zona sau linia dorita.

Farmasi vine in intampinarea consumatorilor cu o gama diversa de rujuri lichide, care au o formula proprie, conceputa in laboratorul propriu. Culorile oferite sunt de la nude si pana la variantele cele mai indraznete, fiind astfel oferita oportunitatea de a alege ceea ce vi se potriveste. Tot ce ramane este sa le incercati, pentru ca merita si pentru ca vine sezonul in care distractia, relaxarea si zilele pline constituie cuvinte cheie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *