Gama Reversist disponibila la Farmasi  Romania

Produsele din gama Reversist disponibile la Farmasi  Romania

Dr. C. Tuna intemeietorul Farmasi vine si in Romania cu o formula inovatoare in intampinarea problemelor cauzate de semnele de imbatranire – fie premature, fie naturale, ca urmare a scaderii nivelului de colagen realizat de organismul uman. Si totusi, de ce pielea este prima care sufera?  Odata ce ai trecut de varsta de 20 de ani, organismul produce colagen cu 1% mai putin in fiecare an. Ca o repercusiune, pielea este mai sensibila si mai subtire. Dermatologistii si farmacistii sustin ca dupa varsta de 25 ani se recomanda utilizarea preponderent a cremelor care au un nivel ridicat de retinol.  Exista o varianta mai usoara, tretinol, adesea utilizata in produsele dedicate tenului acneic.

Gel de curatare age reversist la Farmasi Romania

Inainte de a trece la etapa hidratarii trebuie sa se faca un pas premergator peste care nu ar trebui sa se sara nicicand.  Demachierea este prima etapa. Farmasi, prin gelul de curatate Dr. C. Tuna din gama Reversist, a creat un produs care sa nu irite tenul,  eliminand in acelasi timp orice urma a impuritatilor. Este alegerea perfecta pentru ingrijirea zilnica a tenului tau, formula sa fiind special conceputa pentru a combate semnele de imbatranire si pentru a reda supletea si finetea tenului.

 

Serumul age reversist de la Farmasi

Serumul se aplica intotdeauna dupa ce s-a terminat etapa de curatare a tenului, inainte de a aplica crema de fata pe care o utilizati in mod uzual. Principala proprietate a serumului este aceea ca hraneste in profunzime tenul. Serumul traditional prezenta la Farmasi Cosmetics Romania este cel mai adesea pe baza de apa, si nu de ulei, dar in ultimul timp este din ce in ce mai des promovat serumul care are in compozitie ulei. Daca se opteaza pentru un ser pe baza de ulei, atunci acesta se aplica peste crema de fata pentru ca rolul in acest caz va fi de pastrare a proprietatilor bazei initiale.

Crema puternic hidratanta age reversist

Conceputa pentru a hidratata, preveni si actiona, crema Dr.C. Tuna age reversist te va ajuta sa actionezi pe mai multe fronturi utilizand un singur produs. Dupa cum bine este cunoscut, crema hidrantanta este menita pentru sezonul cald si in Romania este cald, in vreme ce crema nutritiva va ocupa un loc fruntas in sezonul rece.  Crema age reversist vine in completarea setului Reversist si este cea care iti va hidrata tenul pe tot parcursul zilei, actionand si pe frontul de lupta impotriva ridurilor si a liniilor fine.

Crema de ochi age reversist

Vorbind despre zona foarte subtire si delicata a ochilor, trebuie sa mentionam ca aceasta are nevoie de  un tratament special. Gama Reversist lansata de Farmasi in Romania tine cont de acest aspect, completand paleta cu o crema de ochi ce iti va rejuvena pielea. Mai mult, crema a fost conceputa pentru a stopa si nocivitatea cauzata de factorii de mediu, aspect ce se repercuteaza in tesut, tenul tau fiind protejat impotriva liniilor fine si a ridurilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *