Soldurile late creeaza cu adevarat probleme?

O precizare importanta: aripioarele si nu soldurile late creeaza cu adevarat probleme. Șoldurile late, combinate cu o talie bine marcata si cu fese pline, pot fi foarte seducatoare. Nici un complex in acest sens!

Nu insistati: jeansii prea mulati, fustele stramte si pantalonii fara pense nu va sunt potriviti. Și nici pantalonii mulati, purtati mai ales fara vesta si fara umerasi. Buzunarele, fronseurile, creturile pe solduri sunt categoric interzise, ca si materialele rigide sau compacte.

Nu stiti ce sa alegeti: pantalonii cu pense, fuste lungi cu talie joasa, rochii trapez. Un artificiu pentru subtiere: o croiala in varf pe mijlocul fustei. Orientati-va spre veste lungi sau scurte pana la solduri. Pliuri plate pe abdomen, insa nici un pliu la nivelul soldurilor.

Fesele

Ah, fesele! S-a spus, s-a scris si s-a rescris totul despre aceste rotunjimi esentiale. Daca anumite mode au vrut sa le aplatizeze, acest lucru nu schimba cu nimic socoteala: fesele sunt oricum mai frumoase atunci cand sunt rotunde si ferme. Dar vai, realitatea depaseste arareori fictiunea in acest domeniu, si cele cateva idei care urmeaza va vor ajuta pentru a imbraca aceste rotunjimi venusiene.

Fese plate

Nu pantalonilor stramti fara pense, pantalonilor mulati si celor sport prinsi sub talpa, fustelor mulate si sorturilor sexy, care, daca le purtati, v-ar dezavantaja silueta.

Rotunjiti-va unghiurile: compleuri taior cu fusta cu basc, fuste largi, pantaloni cu pense purtati cu o camasa care poate fi bufanta sau asortati cu o camasa ce cade peste pantaloni.

Dos lat

Sa fie clar, limpede  si categoric: fara sorturi, pantaloni, fuste drepte si scurte. Adoptati fustele ample sau croite clos, care au fost create special pentru voi. Apoi, la fel ca in cazul soldurilor late, lasati-va tentate de vesta lunga, cu un pulover lung si fin purtat peste fusta sau peste pantaloni. Și de ce nu ati atrage atentia asupra partii superioare a tinutei voastre, bustul, printr-o judicioasa alegere a culorilor, printr-un decolteu frumos sau o bijuterie excentrica?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *