7 pasi pentru o eleganta a corpului tau!

Imbracamintea nu vi se potriveste decat daca este bine purtata.

Și daca nimeni nu este responsabil de fizicul sau, fiecare este indatorat modului in care isi intretine corpul. Daca toate femeile sunt sau pot fi frumoase (o certitudine a autorilor acestei carti), putine dintre ele stiu sa-si puna in valoare frumusetea, sa-i dea o sansa de exprimare si sa o protejeze de ravagiile timpului.

Amintiti-va cuvintele lui Chanel: „Natura va da fata de la douazeci de ani; viata va modeleaza tenul de la treizeci de ani, insa chipul de la cincizeci de ani vi-l meritati.  Și acest lucru se aplica intregului corp.

Cu toate acestea, nu este vorba despre nimic prea complicat. Iata, in continuare, un mic rezumat ce aminteste regulile elementare:

  1.  Gomajul fetei si al corpului: efectuat o data pe saptamana, va va ameliora puritatea si luminozitatea pielii.
  2. Laptele pentru corp: folosirea curenta a acestui produs va va impiedica asprirea pielii — mai ales in timpul anotimpurilor reci. Un gest zilnic, dupa baie sau dus.
  3. Epilare: un gest regulat, nu doar in timpul verii (imagi- nati-va fire de par sub un dres: un spectacol dezolant). Aproximativ o data la trei saptamani, in functie de asprimea si viteza de crestere a firului de par.
  4. Șamponarea — in fiecare zi. Insa, atentie: gestul zilnic consta intr-o clatire usoara a parului, cu un produs delicat, de uz curent. Șamponarea completa, cu un masaj serios al pielii capului, nu se face decat saptamanal. Procurati-va sampoane cu parfum de fructe si flori pe care le comercializeaza firme bune de produse cosmetice. O ultima remarca: matreata nu este o fatalitate; in perioadele de stress, de oboseala, sa aveti intotdeauna la indemana un produs pentru gomajul pielii capului (altfel spus, un sampon care combate matreata).
  5. Sa nu uitam de disciplina corporala zilnica. Sportul, bineinteles, sub toate formele sale; dansul, care da o alura si un mers leganat dintre cele mai dezinvolte.
  6. Alimentatia, de asemenea: in aceste pagini nu veti gasi lectii privind dieta pe care trebuie sa o urmati, insa retineti ca sfaturile noastre vor fi inutile daca mesele voastre se bazeaza pe mezeluri si pe dulciuri, si ca va puteti felicita daca mancati fructe, legume si alte tipuri de hrana sanatoasa in cantitate mare.
  7. Și suradeti. Frumusetea unui suras sterge atat de multe imperfectiuni… Caci frumusetea interioara straluceste si iradiaza…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *