Cum se combate celulita?

Inflamatia tesutului conjunctiv odata cu invadarea de noduli (mici ghemotoace) care apar sub piele atit la femeile grase, cit si la cele mai putin voluminoase si care la pipait sint dureroase, mai ales cind pielea este strinsa intre degete, indica celulita, o forma de degenerescenta a tesuturilor subcutanate. Ea se instaleaza la solduri, la ceafa, pe spate, pe pulpe.

Cauzele sunt multiple :

— constipatii rebele care provoaca toxine in organism, ce nu se elimina ;
— o alimentatie prea suculenta ;
— insomnii ;
— excese de alcool, cafea, fumat;
— boli de nervi, surmenaj, boli hepatice etc. ;

Cum se combate celulita ?

Prin gimnastica, mars, plimbari in aer curat pentru oxigenarea organismului si eliminarea toxinelor, ceaiuri depurative ; o reconsiderare a alimentatiei din care se vor elimina excitantele. Se va face un echilibru intre vegetale si proteine.
Se va renunta la dulciuri si piine pentru o perioada de timp, apoi se va beneficia de un somn regulat, de o deconectare prin eliminarea motivelor nervoase si printr-o educatie a vointei.
Sportul, gimnastica si respiratiile complete, dar fara exagerari, vor completa tratamentul, odata cu masajul facut de o specialista. Tratamentul este de durata si cere rabdare si perseverenta.
In tot acest timp nu se vor purta ghene sau corsete ori costume sau pantaloni prea strimti (blue-geans) care sa opreasca circulatia si sa acumuleze astfel toxine in organism, alimentind celulita.

Dr. C. Tuna Gel Anticelulitic

Descriere produs

Dr. C. Tuna Gel Anticelulitic oferă fermitate pielii și reduce aspectul inestetic de coajă de portocală. Formulă eficientă îmbogățită cu extracte naturale din plante precum rozmarin, cimbru și eucalipt. Se aplică pe zonele dorite și se masează în piele folosind mișcări circulare. Poate apărea o senzație termică pentru 15-30 minute.

Instrucţiuni de utilizare :

Aplică o cantitate suficientă de produs pe zonele afectate și masează ușor pielea folosind mișcări circulare. Pe durata aplicării poți resimți efectul termic al gelului timp de 15-30 minute. Spală-te pe mâini după aplicare.

Cantitate: 200 ml

Click pentru reducere

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *