Farmasi

Azi am primit un pachet cu produse farmasi de la un reprezentant. Este o prietena veche si obisnuiam sa ne vedem in weekend. Azi intra pe usa cu un pachet mare frumos colorat in brate.

Ce aduci fata acolo?
Stai sa vezi! zice ea…Se aseaza pe canapea si-l desface. Puzderie de sampoane rujuri si creme se revarsa pe mocheta.
Ce sunt astea?
Am dat comanda la Farmasi Romania!
Stai sa-ti explic..Si incepe: Stiai cat de bune rujuri au? Nu le stergi usor de pe buze. Sunt foarte aderente si nu se intind. In plus au niste parfumuri foarte dragute, cu miros placut si la un pret extrem de mic. Stii cum sunt eu si ma parfumez in fiecare zi cu altceva ca sa nu mi se para ziua la fel. Nu imi permiteam sa imi cumpar parfumuri scumpe asa incat am luat mai multe de la ei la un pret excelent. M-am inscris pe reprezentant Farmasi  si am comandat pachetul lor de bun venit. Cu mostre, catalog cateva produse de testare la un sfert de pret fata de catalog. Asta ca sa fac cunostinta cu produsele lor.

Partea fumoasa insa s-a oprit aici: in urmatoarele doua ore s-a chinuit sa ma convinga se devin reprezentanta la ei. Adica sa ma inscriu in clubul lor si sa am 30% reducere la produse fata de pretul din catalog. Un mare meh pentru mine. Nu intru in club decat daca imi plac intr-adevar produsele si nu asa de amorul artei. ..Si mi-a povestit cate in luna si in stele: ce bonificatii ai daca faci vanzari personale si cu echipa si cam ce comisioane se obtin de acolo. Procente din vanzarile echipei create. ca si cum ai avea un magazin de vanzari online cu produse cosmetice, insa este facut prin recomandare catre prieteni si cunostinte.

Mehh si acum, nu imi place stilul acesta incisiv si de asta nici in Yves ROcher nu am putut sa intru ca reprezentanta..Pur si simplu produsele se opresc la mine si nu trec mai departe. Cum as putea sa promovez Farmasi daca nu am stilul de a ma plimba cu rujul dupa mine si sa il laud la colege: ..ce faci soro? nu vrei sa vezi un ruj fain si cam cum se aseaza pe ..tine.

Mai pe scurt dupa povestea cu Farmasi, am cam rupt distractia cu amica..
Oricum, intamplarea face ca apoi sa ajung sa le citesc povestea. Detin piata africii de N, intr-o zona unde a avea produse cosmetice bune este vital. Si ..atentie, sunt lideri de piata pe acolo. Asta totusi spune ca au produse bune. De, rimelul la ei s-a inventat si fara un fard si un rimel bun , nu rezista Farmasi pe piata. Probabil chiar au produse bune.

Dar si asa, reprezentant cu forta nu se poate.

A, fetelor, o noutate: se deschide Farmasi Spania. Pentru multe dintre noi este Woow. De cand asteptam deschiderea aceasta. Am mult eprietene acolo, in spania care iubesc produsele farmasi si nu le puteam trimite usor colete cu produse. Acum este simplu: o sa aiba depozit Farmasi in Spania si o s apoata sa comande produse direct de acolo. Si mai mentionez un aspect:
posibilitatea de a deveni beauty influencer Farmasi pe Spania. Fantastic. Deabea astept marea deschidere.
Sa ma contactati !

 

Oh, chicas, algo nuevo: Farmasi España se estrena. Para muchos de nosotros es Woow. Cuánto tiempo hemos estado esperando esta apertura. Tengo muchos amigos allí, en España, amantes de los productos farmacéuticos, y no podía enviarles fácilmente paquetes de productos. Ahora es sencillo: Farmasi tendrá un almacén en España y podrá pedir productos directamente desde allí. Y menciono un aspecto más: la posibilidad de convertirse en influencer de belleza Farmasi en España. Fantástico. Estoy esperando la gran inauguración. Contáctame !